Przyprawy w Ajurwedzie


Mądrze stosowane przyprawy są podstawowym sposobem wzmacniania tego,

co dobre i łagodzenia tego, co może nam szkodzić.

W Ajurwedzie przyprawy są sposobem na wzmocnienie agni - ognia trawiennego,

czyli pomagają w trawieniu.


Poznaj ajurwedyjskie przyprawy i poczuj ich moc.

Wypróbuj moje proste przepisy,

znajdź swoje ulubione smaki, a potem sama zdecyduj jakich przypraw użyjesz w swojej kuchni.


Dowiedz się, jak wzmocnić trawienie, i złagodzić to,
co może szkodzić

Tak, zapisuję się, i pobieram Przyprawy w Ajurwedzie*

*Zapisując się wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego newslettera.

Dowiesz się jak przyprawy wpływają na poszczególne

dosze i dlaczego warto

je stosować

Opowiem Ci jak najlepiej wykorzystać przyprawę w kuchni

Poznasz Ajurwedę od kuchni.

Nasz eBook to prostota

formy i przekazu



Nazywam się

Maria Nowak-Szabat

Pomogę Ci skorzystać

z Ajurwedy

Wkładam serce w to, żeby Ajurweda była dla Ciebie zrozumiała i dostępna.

Jestem ajurwedyjską terapeutką i psycholożką. Pracuję holistycznie, łącząc Ajurwedę z psychologią, jogą i coachingiem zdrowia.

Przeprowadziłam kilkaset konsultacji.

Pomagam moim klientom zrozumieć przyczyny, znaleźć rozwiązania i wcielić je w życie.

Wspólnie z mężem Michałem prowadzę Gabinet terapii ajurwedyjskich we Wrocławiu.

Jestem mamą Jagódki i Kazika.

Ajurweda jest tym, czym żyjemy na co dzień.