eBook
Kulinarny
Przygotowałem tego eBooka z myślą o tych wszystkich,
którzy czują się nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić
ich zrozumienie, też znajdą tu coś dla siebie.

Agni Ajurweda
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się
nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią
i chcą pogłębić ich zrozumienie,
też znajdą tu coś dla siebie.
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się nieswojo
w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić ich zrozumienie, też znają tu coś dla siebie.
Michał Szabat
Nowy
Kulinarny eBook
Przygotowałem tego eBooka z myślą o tych wszystkich,
którzy czują się nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić
ich zrozumienie, też znajdą tu coś dla siebie.
Agni Ajurweda
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się
nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią
i chcą pogłębić ich zrozumienie,
też znajdą tu coś dla siebie.
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się nieswojo
w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić ich zrozumienie, też znają tu coś dla siebie.
Michał Szabat
Dlaczego powstał eBook
'Rośliny strączkowe w Ajurwedzie'?
Dlaczego powstał eBook
'Rośliny strączkowe
w Ajurwedzie'?
Pomysł na tę publikację zrodził się
z potrzeby naszych klientów.
Zdecydowana większość z nich do
fasolek podchodzi jak pies do jeża.
Jedni na samą myśl czują ból
brzucha, inni uprzedzili się
do fasolek po utrudnieniach
w życiu społecznym, których
doświadczali w przeszłości.
Ci, którzy mają dobrą wolę
i ciekawość, wymieniają fasolkę
po bretońsku, humus, grochówkę
i... tyle.
Wielu klientów dostaje zalecenie jedzenia większej ilości naturalnego,
jak najmniej przetworzonego fabrycznie białka roślinnego.
Najczęściej brakuje im wiedzy,
jak przyrządzić fasolki w smaczny
i lekkostrawny sposób.
Zalecenie zostaje na papierze,
a życie toczy się dalej.
Pora to zmienić.
Pomysł na tę publikację zrodził się z potrzeby naszych klientów.
Zdecydowana większość z nich do fasolek podchodzi jak pies do jeża.
Jedni na samą myśl czują ból brzucha,
inni uprzedzili się do fasolek po utrudnieniach w życiu społecznym,
których doświadczali w przeszłości.
Ci, którzy mają dobrą wolę i ciekawość, wymieniają fasolkę po bretońsku,
humus, grochówkę i... tyle.
Wielu klientów dostaje zalecenie jedzenia większej ilości naturalnego,
jak najmniej przetworzonego fabrycznie białka roślinnego.
Najczęściej brakuje im wiedzy,
jak przyrządzić fasolki w smaczny i lekkostrawny sposób.
Zalecenie zostaje na papierze,
a życie toczy się dalej.
Pora to zmienić.
Fasolka mung i warzywne składniki 'Zupy Dalajlamy'
Fasolka mung
i warzywne składniki 'Zupy Dalajlamy'
Co dokładnie znajdziesz wewnątrz?
Co dokładnie znajdziesz wewnątrz?
Każda fasolka została opisana w podobny sposób. Znajdziesz jej nazwę, smak, działanie oraz posmak
Dowiesz się, jak każda z nich wpływa na poszczególne dosze, jakie ma właściwości lecznicze i dlaczego warto ją stosować
Przeczytasz, z jakimi warzywami
i przyprawami najlepiej łączyć
poszczególne fasolki
Każda fasolka została opisana
w podobny sposób.
Znajdziesz jej nazwę, smak,
działanie oraz posmak
Dowiesz się, jak każda z nich wpływa na poszczególne dosze, jakie ma właściwości lecznicze
i dlaczego warto ją stosować
Przeczytasz, z jakimi warzywami
i przyprawami najlepiej łączyć
poszczególne fasolki
Przeczytasz, z jakimi warzywami i przyprawami najlepiej łączyć poszczególne fasolki
Na ponad 130 stronach eBooka
poznasz kilkadziesiąt przepisów
z wykorzystaniem 15 roślin strączkowych
i otrzymasz szczegółowe instrukcje przygotowania potraw
Na końcu książki znajdziesz cenne dodatki: dwie tabele zbierające wszystkie najważniejsze informacje w jednym miejscu
W pakiecie z eBookiem dostajesz poręczną listę do wydrukowania
i wykorzystania w Twojej kuchni
Na ponad 130 stronach eBooka
poznasz kilkadziesiąt przepisów
z wykorzystaniem 15 roślin strączkowych i otrzymasz szczegółowe instrukcje przygotowania potraw
Na końcu książki znajdziesz cenne dodatki: dwie tabele zbierające wszystkie najważniejsze informacje w jednym miejscu
W pakiecie z eBookiem dostajesz poręczną listę do wydrukowania
i wykorzystania w Twojej kuchni
Na ponad 130 stronach eBooka poznasz kilkadziesiąt przepisów z wykorzystaniem 15 roślin strączkowych
i otrzymasz szczegółowe instrukcje przygotowania potraw
Na końcu książki znajdziesz cenne dodatki: dwie tabele zbierające wszystkie najważniejsze informacje
w jednym miejscu
W pakiecie z eBookiem dostajesz poręczną listę
do wydrukowania
i wykorzystania w Twojej kuchni
Poznaj spis treści:
Poznaj spis treści:
Fasola czarne oczko i warzywne składniki do 'Minestrone'
Fasola czarne oczko
i warzywne składniki do 'Minestrone'
Fasola czarne oczko
i warzywne składniki do 'Minestrone'
Poznaj spis treści:
Poznaj spis przepisów:
Zajrzyj na wybrane strony:
Zajrzyj na wybrane strony:
Fasolka mung dal i warzywne składniki na 'Sambar'
Fasolka mung dal
i warzywne składniki na 'Sambar'
O autorze:
Michał Szabat
O autorze:
Michał Szabat
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski, nauczyciel jogi Sivanandy,
wcześniej profesjonalny szef kuchni we włoskiej restauracji.
Ajurwedą interesuję się od 2000 roku. Jest moją pasją, sposobem na życie i tym, jak postrzegam świat. Ukończyłem trwający 500 godzin kurs z diagnostyki i dietetyki ajurwedyjskiej oraz kurs terapeuty ajurwedyjskiego. Swoją wiedzę zdobywałem w Indiach w Dharamsala, u doświadczonych lekarzy prowadzących na co dzień klinikę Panchakarmy.
W Agni Ajurweda zajmuję się przede wszystkim terapią Panchakarma oraz masażami terapeutycznymi. Przez dotyk poznaję ludzkie ciało i jego potrzeby.
Jestem również dyplomowanym nauczycielem jogi metodą Sivanandy.
Jogę praktykuję od ponad dwudziestu, wielokrotnie podróżowałem do Indii oraz w inne zakątki tego pięknego świata, gdzie pogłębiałem swoją praktykę oraz nabierałem życiowego doświadczenia.
Kocham gotowanie. Po kilku latach profesjonalnego gotowania, zdecydowałem się porzucić pracę szefa kuchni. Od tamtej pory gotuję tylko dla przyjemności, dla bliskich i znajomych.
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski,
nauczyciel jogi Sivanandy,
wcześniej profesjonalny szef kuchni
we włoskiej restauracji.
Ajurwedą interesuję się od 2000 roku.
Jest moją pasją, sposobem na życie
i tym, jak postrzegam świat.
Ukończyłem trwający 500 godzin
kurs z diagnostyki i dietetyki
ajurwedyjskiej oraz kurs terapeuty
ajurwedyjskiego. Swoją wiedzę
zdobywałem w Indiach
w Dharamsala, u doświadczonych
lekarzy prowadzących na co dzień
klinikę Panchakarmy.
W Agni Ajurweda zajmuję się przede
wszystkim terapią Panchakarma
oraz masażami terapeutycznymi.
Przez dotyk poznaję ludzkie ciało
i jego potrzeby.
Jestem również dyplomowanym
nauczycielem jogi metodą Sivanandy.
Jogę praktykuję od ponad
dwudziestu, wielokrotnie
podróżowałem do Indii oraz w inne
zakątki tego pięknego świata, gdzie
pogłębiałem swoją praktykę oraz
nabierałem życiowego doświadczenia.
Kocham gotowanie. Po kilku latach
profesjonalnego gotowania,
zdecydowałem się porzucić pracę
szefa kuchni. Od tamtej pory gotuję
tylko dla przyjemności,
dla bliskich i znajomych.
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski, nauczyciel jogi Sivanandy,
wcześniej profesjonalny szef kuchni we włoskiej restauracji.
Ajurwedą interesuję się od 2000 roku.
Jest moją pasją, sposobem na życie i tym, jak postrzegam świat.
Ukończyłem trwający 500 godzin kurs z diagnostyki i dietetyki ajurwedyjskiej
oraz kurs terapeuty ajurwedyjskiego. Swoją wiedzę zdobywałem w Indiach w Dharamsala,
u doświadczonych lekarzy prowadzących na co dzień klinikę Panchakarmy.
W Agni Ajurweda zajmuję się przede wszystkim terapią Panchakarma
oraz masażami terapeutycznymi. Przez dotyk poznaję ludzkie ciało i jego potrzeby.
Jestem również dyplomowanym nauczycielem jogi metodą Sivanandy.
Jogę praktykuję od ponad dwudziestu, wielokrotnie podróżowałem do Indii
oraz w inne zakątki tego pięknego świata, gdzie pogłębiałem swoją praktykę
oraz nabierałem życiowego doświadczenia.
Kocham gotowanie. Po kilku latach profesjonalnego gotowania, zdecydowałem się porzucić pracę szefa kuchni. Od tamtej pory gotuję tylko dla przyjemności, dla bliskich i znajomych.
Przeczytaj opinie użytkowniczek eBooka:
Opinie użytkowniczek
eBooka
Zamawiam eBooka
'Rośliny strączkowe w Ajurwedzie'
Zamawiam eBooka
'Rośliny strączkowe
w Ajurwedzie'