Jak grillować warzywa

Jak grillować warzywa


Dwa warsztaty online

na żywo

z Piotrem Andruszko


Dwa warsztaty online na żywo

z Piotrem Andruszko



Sobota 03.07.2021

W godzinach: 14.00 - 16.00, w tym sesja pytań i odpowiedzi

Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie

Jak grillować warzywa - podstawy


1. Które z dostępnych warzyw nadają się do grillowania? Kapusta, rzodkiewki, por etc…

2. Jak przygotować warzywa do grillowania? Odpowiednie krojenie.

3. Jak marynować warzywa do grillowania? Podstawowe marynaty.

4. Jak i na czym grillować warzywa? (Stop z aluminiowymi tackami :P ) - czasy, techniki, temperatury.

5. Jak dobierać warzywa do grillowania jako szaszłyki - uwzględniając czas, w jakim dane warzywo powinno być grillowane

Jak grillować warzywa

- podstawy

Warsztat 1


Sobota 17.07.2021

W godzinach: 14.00 - 16.00, w tym sesja pytań i odpowiedzi

Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie

Jak grillować warzywa - dania z grilla


1. Trzy wegetariańskie dania z grilla.

2. Omówienie składników dań.

3. Przygotowanie do grillowania.

4. Jak grillować poszczególne składniki.

5. Przygotowanie i podanie dania.

6. Przepisy na maila w formacie PDF.

Jak grillować warzywa

- dania z grilla

Warsztat 2

Od zawsze fascynował mnie ogień, może trochę bardziej niż Ciebie.

Kto nie lubi wpatrywać się w płomienie ogniska, kominka czy choćby płomień świeczki.

Od przeszło 12 lat zajmuję się zawodowo gotowaniem. Od zmywaka do szefa kuchni.

Pracowałem, jednocześnie angażując się mocno w międzynarodowy ruch Slow Food.


Otworzyłem oczy i umysł na to jak i skąd bierze się to, co jemy.

Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni, która mnie ograniczała i już więcej tam nie wróciłem.


Zostałem szefem samego siebie:)

Od 6 lat prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, gotuje dla ludzi na żywym ogniu.

Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,

a za misję postawiłem sobie nauczyć Cię dobrze grillować.


Piotr Andruszko

Od zawsze fascynował mnie ogień,

może trochę bardziej niż Ciebie.

Kto nie lubi wpatrywać się

w płomienie ogniska, kominka

czy choćby płomień świeczki.

Od przeszło 12 lat zajmuję się

zawodowo gotowaniem.

Od zmywaka do szefa kuchni.

Pracowałem, jednocześnie angażując się

mocno w międzynarodowy

ruch Slow Food.


Otworzyłem oczy i umysł na to,

jak i skąd bierze się to, co jemy.

Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni,

która mnie ograniczała

i już więcej tam nie wróciłem.


Zostałem szefem samego siebie:)

Od 6 lat prowadzę warsztaty

i pokazy kulinarne, gotuję dla ludzi

na żywym ogniu.

Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,

a za misję postawiłem sobie

nauczyć Cię dobrze grillować.


Piotr Andruszko

Poznaj Piotra

Chcę wziąć udział


Cena udziału w dwóch częściach warsztatu z Piotrem Andruszko

"Jak grillować warzywa" wynosi 400 zł

Cześć 1 - sobota 03.07.2021

Część 2 - sobota 17.07.2021

Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania

400 zł

Dwuczęściowy warsztat

"Jak grillować warzywa"


Cena udziału w dwóch częściach warsztatu z Piotrem Andruszko

"Jak grillować warzywa"

wynosi 400 zł

Cześć 1 - sobota 03.07.2021

Część 2 - sobota 17.07.2021

Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania