Jak grillować warzywa
Jak grillować warzywa
Dwa warsztaty online
na żywo
z Piotrem Andruszko
Dwa warsztaty online na żywo
z Piotrem Andruszko
Sobota 03.07.2021
W godzinach: 14.00 - 16.00, w tym sesja pytań i odpowiedzi
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie
Jak grillować warzywa - podstawy
1. Które z dostępnych warzyw nadają się do grillowania? Kapusta, rzodkiewki, por etc…
2. Jak przygotować warzywa do grillowania? Odpowiednie krojenie.
3. Jak marynować warzywa do grillowania? Podstawowe marynaty.
4. Jak i na czym grillować warzywa? (Stop z aluminiowymi tackami :P ) - czasy, techniki, temperatury.
5. Jak dobierać warzywa do grillowania jako szaszłyki - uwzględniając czas, w jakim dane warzywo powinno być grillowane
Jak grillować warzywa
- podstawy
Warsztat 1
Sobota 17.07.2021
W godzinach: 14.00 - 16.00, w tym sesja pytań i odpowiedzi
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagranie
Jak grillować warzywa - dania z grilla
1. Trzy wegetariańskie dania z grilla.
2. Omówienie składników dań.
3. Przygotowanie do grillowania.
4. Jak grillować poszczególne składniki.
5. Przygotowanie i podanie dania.
6. Przepisy na maila w formacie PDF.
Jak grillować warzywa
- dania z grilla
Warsztat 2
Od zawsze fascynował mnie ogień, może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się w płomienie ogniska, kominka czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się zawodowo gotowaniem. Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się mocno w międzynarodowy ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni, która mnie ograniczała i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, gotuje dla ludzi na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Od zawsze fascynował mnie ogień,
może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się
w płomienie ogniska, kominka
czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się
zawodowo gotowaniem.
Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się
mocno w międzynarodowy
ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to,
jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni,
która mnie ograniczała
i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty
i pokazy kulinarne, gotuję dla ludzi
na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie
nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Poznaj Piotra
Chcę wziąć udział
Cena udziału w dwóch częściach warsztatu z Piotrem Andruszko
"Jak grillować warzywa" wynosi 400 zł
Cześć 1 - sobota 03.07.2021
Część 2 - sobota 17.07.2021
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania
400 zł
Dwuczęściowy warsztat
"Jak grillować warzywa"
Cena udziału w dwóch częściach warsztatu z Piotrem Andruszko
"Jak grillować warzywa"
wynosi 400 zł
Cześć 1 - sobota 03.07.2021
Część 2 - sobota 17.07.2021
Jeśli nie możesz być na żywo, otrzymasz nagrania