Dowiesz się, jak przyrządzać
oraz sama przygotujesz pod okiem Michała ajurwedyjskie dania sezonowe

Agni w kuchni

Białystok 7-9.11.2025
Interaktywne, stacjonarne
warsztaty kulinarne
®
Sezonowość w kuchni ajurwedyjskiej
Zwróć uwagę, że zmienia się ten główny napis
 
        Zwróć uwagę, że zmienia się ten główny napis

czyli rozgrzewająjce zdrowotne dania na sezon zimowy
O Michale:
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski, dyplomowany nauczyciel jogi Sivanandy.
Specjalizuje się w Panchakarmie. Przez dotyk poznaje ludzkie ciało i jego potrzeby.
Kocha gotowanie od dziecka.
Przed erą Agni, przez lata pracował jako kucharz w renomowanej włoskiej restauracji w Irlandii.
Kto raz doświadczy jego pasji i kuchni, od razu mówi: Otwórz restaurację!
Michał z uśmiechem odpowiada, że gotuje tylko dla ludzi, których kocha.
Autor dwóch eBooków kulinarnych i setek przepisów cenionych przez naszych klientów.
Tata Jagódki i Kazia.
Zdecydowałam się na warsztaty, bo lubię gotować i bardzo ciekawią mnie przepisy kuchni ajurwedyjskiej. Jestem pod wrażeniem wiedzy i fachowości Michała i z jaką lekkością dzielił się tym z nami. Super przepisy i smaki przygotowanych potraw, doprawione humorem i niesamowicie dobrą energią.
Monika Piątkowska
Księgowa
Bardzo lubię gotować, chciałam zobaczyć i poczuć kuchnię ajurwedyjską. Do tego chciałabym polecać inne, nowe potrawy i połączenia moim pacjentom. Szukałam pomysłów, dlatego zdecydowałam się na warsztat kulinarny z Michałem. Ten warsztat sprawił, że jestem pod wrażeniem możliwości, bogactwa smaków i prostoty przygotowania większości potraw.
Agnieszka Seklecka
Lekarz diabetolog
Od 13 lat prowadzę z mężem restaurację. Warsztaty z Michałem są jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne. Jestem przekonana, że na polskim rynku nie ma nic podobnego. Michał nie odtwarza dań, jego podejście jest twórcze. Otwiera "klapki" w głowie. Michał ma doświadczenie jako profesjonalny kucharz, stąd ta ogromna wiedza.
Magda Galas
Przedsiębiorczyni
Mam trudność w gotowaniu „po ajurwedyjsku”, dlatego zdecydowałam się na warsztat. Bardzo podobała mi się różnorodność przepisów, ich staranny dobór, wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wspaniałe było również to, że mieliśmy okazję samodzielnie przygotować przyprawy i zabrać je ze sobą do domu. Podobały mi się rozmowy między gotowaniem i przerwy w postaci podróży na targ, gdzie mieliśmy wspaniałą okazję, że zakupić lokalne a także wysokiej jakości produkty.
Kasia Szałajko-Paszkiewicz
Head of people
Dzięki warsztatom z Michałem nauczyła się wielu trików ułatwiających gotowanie. Michał to prawdziwy pasjonat tego, co robi, który bardzo chętnie dzieli się wiedzą. Bardzo odkrywcze było to, żeby zdać się na intuicję, nie próbować, nie zaglądać co chwila, nie bać się ognia. Warsztaty z Michałem to petarda, która otwiera głowę i serce na różne doznania smaków, aromatów, relaksu, luzu oraz pewnej dozy ułożenia i wyliczenia proporcji – a to wszystko w jednym garnku!
Magdalena Nowak
psycholożka, wykładowczyni akademicka
Warsztat odbędzie się w dniach:
7-9.11.2025 roku.
Ilość miejsc ograniczona,
decyduje kolejność zgłoszeń.
Zaczynamy w piątek o 13.00,
kończymy w niedzielę o 14.00.
20 godzin zajęć
podczas trzech dni.
Miejsce warsztatów: Studio Kulinarne Atuty w Białymstoku.
Po Twojej stronie są koszty zakwaterowania około 300 zł /dzień.
Wyżywienie ugotujemy;)
Sezonowość w kuchni ajurwedyjskiej
Warsztaty stacjonarne z Michałem Szabatem
Białystok 7-9.11.2025
3.000 zł
*Liczba miejsc ograniczona,
decyduje kolejność zgłoszeń.
*Wystawiamy faktury VAT
®