Dowiesz się, jak przyrządzać
oraz sama przygotujesz pod okiem Michała ajurwedyjskie dania sezonowe

Agni w kuchni

Image

Białystok 7-9.11.2025

Interaktywne, stacjonarne
warsztaty kulinarne

®

Sezonowość w kuchni ajurwedyjskiej

Zwróć uwagę, że zmienia się ten główny napis

Image

Zwróć uwagę, że zmienia się ten główny napis

Image

Zobacz zaproszenie od Michała
i poznaj szczegóły warsztatu:

czyli rozgrzewająjce zdrowotne dania na sezon zimowy

O Michale:

Terapeuta i masażysta ajurwedyjski, dyplomowany nauczyciel jogi Sivanandy.

Specjalizuje się w Panchakarmie. Przez dotyk poznaje ludzkie ciało i jego potrzeby.

Kocha gotowanie od dziecka.

Przed erą Agni, przez lata pracował jako kucharz w renomowanej włoskiej restauracji w Irlandii.

Kto raz doświadczy jego pasji i kuchni, od razu mówi: Otwórz restaurację!

Michał z uśmiechem odpowiada, że gotuje tylko dla ludzi, których kocha.

Autor dwóch eBooków kulinarnych i setek przepisów cenionych przez naszych klientów.

Tata Jagódki i Kazia.

Zobacz, jak było na warsztatach
w październiku 2024r. :

Image
ImageImageImageImageImageImageImageImage

Tak pracuje się z Michałem
na warsztatach:

Zdecydowałam się na warsztaty, bo lubię gotować i bardzo ciekawią mnie przepisy kuchni ajurwedyjskiej. Jestem pod wrażeniem wiedzy i fachowości Michała i z jaką lekkością dzielił się tym z nami. Super przepisy i smaki przygotowanych potraw, doprawione humorem i niesamowicie dobrą energią.

Monika Piątkowska

Księgowa

Bardzo lubię gotować, chciałam zobaczyć i poczuć kuchnię ajurwedyjską. Do tego chciałabym polecać inne, nowe potrawy i połączenia moim pacjentom. Szukałam pomysłów, dlatego zdecydowałam się na warsztat kulinarny z Michałem. Ten warsztat sprawił, że jestem pod wrażeniem możliwości, bogactwa smaków i prostoty przygotowania większości potraw.

Agnieszka Seklecka

Lekarz diabetolog

Od 13 lat prowadzę z mężem restaurację. Warsztaty z Michałem są jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne. Jestem przekonana, że na polskim rynku nie ma nic podobnego. Michał nie odtwarza dań, jego podejście jest twórcze. Otwiera "klapki" w głowie. Michał ma doświadczenie jako profesjonalny kucharz, stąd ta ogromna wiedza.

Magda Galas

Przedsiębiorczyni

Tak pracuje się z Michałem
na warsztatach:

Mam trudność w gotowaniu „po ajurwedyjsku”, dlatego zdecydowałam się na warsztat. Bardzo podobała mi się różnorodność przepisów, ich staranny dobór, wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wspaniałe było również to, że mieliśmy okazję samodzielnie przygotować przyprawy i zabrać je ze sobą do domu. Podobały mi się rozmowy między gotowaniem i przerwy w postaci podróży na targ, gdzie mieliśmy wspaniałą okazję, że zakupić lokalne a także wysokiej jakości produkty.

Kasia Szałajko-Paszkiewicz

Head of people

Dzięki warsztatom z Michałem nauczyła się wielu trików ułatwiających gotowanie. Michał to prawdziwy pasjonat tego, co robi, który bardzo chętnie dzieli się wiedzą. Bardzo odkrywcze było to, żeby zdać się na intuicję, nie próbować, nie zaglądać co chwila, nie bać się ognia. Warsztaty z Michałem to petarda, która otwiera głowę i serce na różne doznania smaków, aromatów, relaksu, luzu oraz pewnej dozy ułożenia i wyliczenia proporcji – a to wszystko w jednym garnku!

Magdalena Nowak

psycholożka, wykładowczyni akademicka

Organizacyjnie:

Warsztat odbędzie się w dniach:

7-9.11.2025 roku.

Ilość miejsc ograniczona,

decyduje kolejność zgłoszeń.

Zaczynamy w piątek o 13.00,

kończymy w niedzielę o 14.00.

20 godzin zajęć

podczas trzech dni.

ImageImageImageImage

Miejsce warsztatów: Studio Kulinarne Atuty w Białymstoku.

Image

Po Twojej stronie są koszty zakwaterowania około 300 zł /dzień.

Wyżywienie ugotujemy;)

Image

Zarezerwuj miejsce:

Warsztaty kulinarne

Sezonowość w kuchni ajurwedyjskiej


Warsztaty stacjonarne z Michałem Szabatem

i odbierz swój bilet

Białystok 7-9.11.2025

3.000 zł

*Liczba miejsc ograniczona,

decyduje kolejność zgłoszeń.

i odbierz swój bilet

Zarezerwuj miejsce:

*Wystawiamy faktury VAT

Zapraszamy Cię
Pełną Parą

Zapraszamy Cię
Pełną Parą

Image

®