Interaktywne, stacjonarne
warsztaty kulinarne
Agni w kuchni
Białystok 28.02-2.03.2025
Mięso i ryby
w kuchni ajurwedyjskiej
Na tych warsztatach dowiesz się, jak przyrządzać
oraz sama przygotujesz pod okiem Michała:
®
Zwróć uwagę, że zmienia się ten główny napis
O Michale:
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski, dyplomowany nauczyciel jogi Sivanandy.
Specjalizuje się w Panchakarmie. Przez dotyk poznaje ludzkie ciało i jego potrzeby.
Kocha gotowanie od dziecka.
Przed erą Agni, przez lata pracował jako kucharz w renomowanej włoskiej restauracji w Irlandii.
Kto raz doświadczy jego pasji i kuchni, od razu mówi: Otwórz restaurację!
Michał z uśmiechem odpowiada, że gotuje tylko dla ludzi, których kocha.
Autor dwóch eBooków kulinarnych i setek przepisów cenionych przez naszych klientów.
Tata Jagódki i Kazia.
Od 13 lat prowadzę z mężem restaurację. Warsztaty z Michałem są jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne. Jestem przekonana, że na polskim rynku nie ma nic podobnego. Michał nie odtwarza dań, jego podejście jest twórcze. Otwiera "klapki" w głowie. Michał ma doświadczenie jako profesjonalny kucharz, stąd ta ogromna wiedza.
Magda Galas
Przedsiębiorczyni
Zdecydowałam się na warsztaty, bo lubię gotować i bardzo ciekawią mnie przepisy kuchni ajurwedyjskiej. Jestem pod wrażeniem wiedzy i fachowości Michała i z jaką lekkością dzielił się tym z nami. Super przepisy i smaki przygotowanych potraw, doprawione humorem i niesamowicie dobrą energią.
Monika Piątkowska
Księgowa
Dzięki warsztatom z Michałem nauczyła się wielu trików ułatwiających gotowanie. Michał to prawdziwy pasjonat tego, co robi, który bardzo chętnie dzieli się wiedzą. Bardzo odkrywcze było to, żeby zdać się na intuicję, nie próbować, nie zaglądać co chwila, nie bać się ognia. Warsztaty z Michałem to petarda, która otwiera głowę i serce na różne doznania smaków, aromatów, relaksu, luzu oraz pewnej dozy ułożenia i wyliczenia proporcji – a to wszystko w jednym garnku!
Magdalena Nowak
psycholożka, wykładowczyni akademicka
Mam trudność w gotowaniu „po ajurwedyjsku”, dlatego zdecydowałam się na warsztat. Bardzo podobała mi się różnorodność przepisów, ich staranny dobór, wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wspaniałe było również to, że mieliśmy okazję samodzielnie przygotować przyprawy i zabrać je ze sobą do domu. Podobały mi się rozmowy między gotowaniem i przerwy w postaci podróży na targ, gdzie mieliśmy wspaniałą okazję, że zakupić lokalne a także wysokiej jakości produkty.
Kasia Szałajko-Paszkiewicz
Head of people
Bardzo lubię gotować, chciałam zobaczyć i poczuć kuchnię ajurwedyjską. Do tego chciałabym polecać inne, nowe potrawy i połączenia moim pacjentom. Szukałam pomysłów, dlatego zdecydowałam się na warsztat kulinarny z Michałem. Ten warsztat sprawił, że jestem pod wrażeniem możliwości, bogactwa smaków i prostoty przygotowania większości potraw.
Agnieszka Seklecka
Lekarz diabetolog
Warsztat odbędzie się w dniach:
28.02-2.03.2025 roku.
Ilość miejsc ograniczona,
decyduje kolejność zgłoszeń.
Zaczynamy w piątek o 13.00,
kończymy w niedzielę o 14.00.
20 godzin zajęć
podczas trzech dni.
Miejsce warsztatów: Studio Kulinarne Atuty w Białymstoku.
Po Twojej stronie są koszty zakwaterowania około 300 zł /dzień.
Wyżywienie ugotujemy;)
Mięso i ryby w kuchni ajurwedyjskiej
Warsztat stacjonarny z Michałem Szabatem
Białystok 28.02-2.03.2025
3.000 zł
*Ilość miejsc ograniczona,
decyduje kolejność zgłoszeń.
1.000 zł
lub wpłacam pierwszą ratę z trzech
Płatność jednorazowa 3.000 zł
lub płatność w trzech ratach po 1.000 zł
1 rata do 31.12.2024
2 rata do 10.01.2025
3 rata do 10.02.2025
®