eBook
Kulinarny
Stworzyłem tego e-booka,
aby zainspirować Cię do odkrywania warzyw
i eksperymentowania w kuchni.
Agni Ajurweda
Stworzyłem tego e-booka,
aby zainspirować Cię
do odkrywania warzyw
i eksperymentowania w kuchni.
Stworzyłem tego e-booka,
aby zainspirować Cię do odkrywania warzyw
i eksperymentowania w kuchni.
Michał Szabat
Nowy
Kulinarny eBook
Przygotowałem tego eBooka z myślą o tych wszystkich,
którzy czują się nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić
ich zrozumienie, też znajdą tu coś dla siebie.
Agni Ajurweda
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się
nieswojo w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią
i chcą pogłębić ich zrozumienie,
też znajdą tu coś dla siebie.
Przygotowałem tego eBooka z myślą
o tych wszystkich, którzy czują się nieswojo
w świecie fasolek.
Ci z Was, którzy fasolki znają, cenią i chcą pogłębić ich zrozumienie, też znają tu coś dla siebie.
Michał Szabat
Dlaczego powstał eBook
'Warzywa w Ajurwedzie'?
Pomysł na tę publikację zrodził się
z potrzeby naszych klientów.
Zdecydowana większość z nich do
fasolek podchodzi jak pies do jeża.
Jedni na samą myśl czują ból
brzucha, inni uprzedzili się
do fasolek po utrudnieniach
w życiu społecznym, których
doświadczali w przeszłości.
Ci, którzy mają dobrą wolę
i ciekawość, wymieniają fasolkę
po bretońsku, humus, grochówkę
i... tyle.
Wielu klientów dostaje zalecenie jedzenia większej ilości naturalnego,
jak najmniej przetworzonego fabrycznie białka roślinnego.
Najczęściej brakuje im wiedzy,
jak przyrządzić fasolki w smaczny
i lekkostrawny sposób.
Zalecenie zostaje na papierze,
a życie toczy się dalej.
Pora to zmienić.
Znam wiele osób, które chciałyby jeść warzywa,
ale nie wiedzą, jak je gotować.
Są też tacy, którym większość warzyw smakuje tak samo,
albo w ogóle nie smakuje.
To właśnie te osoby były dla mnie największą inspiracją
do stworzenia tego e-booka.
Odkrywanie moich smaków, alternatywy do mięsa i produktów roślinnych
przez lata było dla mnie niezwykłą przygodą.
Śmiało mogę powiedzieć, że warzywa są fascynujące,
kolorowe, proste, piękne oraz super smaczne i zdrowe.
Stworzyłem tego e-booka, aby zainspirować Cię
do odkrywania warzyw i eksperymentowania w kuchni.
Co dokładnie znajdziesz wewnątrz?
Co dokładnie znajdziesz wewnątrz?
Dokładny opis każdego warzywa
Dowiesz się, jak sklasyfikowany jest smak warzywa, jego działanie i posmak
Poznasz wpływ konkretnych warzyw
na poszczególne dosze
Poznasz wpływ
konkretnych warzyw
na poszczególne dosze
Dowiesz się, jak sklasyfikowany jest smak warzywa,
jego działanie i posmak
Znajdziesz właściwości odżywcze
i lecznicze każdego warzywa
Na końcu książki znajdziesz wszystkie najważniejsze informacje o warzywach w jednym miejscu
Przekonasz się, dlaczego warto jeść dane warzywo oraz z jakimi przyprawami najlepiej je przyrządzić
Na końcu książki znajdziesz
wszystkie najważniejsze informacje
o warzywach w jednym miejscu
Poznaj spis treści:
Poznaj spis treści:
Poznaj spis treści:
Poznaj spis przepisów:
Zajrzyj na wybrane strony:
Zajrzyj na wybrane strony:
MasterClass z Michałem:
Serce do gotowania
MasterClass odbędzie się online
9 sierpnia w godz. 18.00-19.30
Dzięki niemu będziesz mogła zrozumieć istotę gotowania z Ajurwedą i obdarzania miłością siebie
i innych poprzez gotowanie.
Spotkanie będzie nagrywane.
Poznaj Michała
Poznaj Michała
Terapeuta i masażysta ajurwedyjski.
Wcześniej profesjonalny szef kuchni we włoskiej restauracji.
Ajurwedą interesuje się od 2000 roku. Jest jego pasją, sposobem na życie i tym, jak postrzega świat. Ukończył trwający 500 godzin kurs z diagnostyki i dietetyki ajurwedyjskiej oraz kurs terapeuty ajurwedyjskiego. Swoją wiedzę zdobywał w Indiach w Dharamsala, u doświadczonych lekarzy, prowadzących na co dzień klinikę Panchakarmy.
W Agni Ajurweda zajmuje się przede wszystkim terapią Panchakarma oraz masażami terapeutycznymi. Przez dotyk poznaje ludzkie ciało i jego potrzeby.
Michał Szabat jest także dyplomowanym nauczycielem jogi metodą Sivanandy. Samą jogę praktykuje od ponad dwudziestu lat. Swoją wiedzę na ten temat oraz życiowe doświadczenie pogłębiał podczas wielokrotnych podróży do Indii i innych zakątków świata.
Kocha gotować, ale po kilku latach profesjonalnego gotowania, zdecydował się porzucić pracę szefa kuchni. Od tamtej pory gotuje jedynie dla przyjemności, bliskich i znajomych.
Przeczytaj opinie użytkowniczek eBooka:
Opinie użytkowniczek
eBooka
To coś dla mnie!
To coś dla mnie
Cena: 57 pln
EBook
+
MasterClass Z Michałem:
Serce do gotowania
Cena dla Ciebie: 257 pln
EBook + MasterClass Z Michałem:
Serce do gotowania + Kurs:
Gotowanie z Ajurwedą
Wartość pakietu: 554 pln
[297 zł taniej, czyli 53% taniej]
Gotowanie z Ajurwedą
Gotowanie sercem.
Z miłością i spokojem.
Nowy początek w kuchni nowa Ty, w zgodzie z naturą.
Poznasz ajurwedyjską mądrość na talerzu. Krok po kroku.
Nauczysz się gotowania z miłością i spokojem.
Dostaniesz mnóstwo praktycznych porad w trakcie gotowania.
Co dostaniesz od nas w ramach kursu on-line?
proste instrukcje i kompletne przepisy na dania wegetariańskie
50 filmików - 48 przepisów krok po kroku
do każdego filmiku przepis w formacie PDF
przepisy odpowiednie dla wszystkich dosz
praktyczną wiedzę do wykorzystania od zaraz
Kurs składa się z 10 modułów
1. Wprowadzenie
2. Śniadania
3. Zupy
4. Kasze i ryż
5. Fasolki
6. Warzywa
7. Sałatki
8. Dodatki
9. Desery
10. Napoje
Bonus dla zdecydowanych
Jak grillować warzywa
Jak grillować warzywa
Dwa warsztaty online
z Piotrem Andruszko
Dwa nagrania warsztatów online
z Piotrem Andruszko
Bonus dla zdecydowanych jest dostępny jeszcze przez:
Jeśli zdecydujesz się na zakup ebooka do środy 2 sierpnia,
w prezencie otrzymasz:
Jak grillować warzywa - podstawy
1. Które z dostępnych warzyw nadają się do grillowania? Kapusta, rzodkiewki, por etc…
2. Jak przygotować warzywa do grillowania? Odpowiednie krojenie.
3. Jak marynować warzywa do grillowania? Podstawowe marynaty.
4. Jak i na czym grillować warzywa? (Stop z aluminiowymi tackami :P ) - czasy, techniki, temperatury.
5. Jak dobierać warzywa do grillowania jako szaszłyki - uwzględniając czas, w jakim dane warzywo powinno być grillowane
Jak grillować warzywa
- podstawy
Warsztat 1
Jak grillować warzywa - dania z grilla
1. Trzy wegetariańskie dania z grilla.
2. Omówienie składników dań.
3. Przygotowanie do grillowania.
4. Jak grillować poszczególne składniki.
5. Przygotowanie i podanie dania.
6. Przepisy na maila w formacie PDF.
Jak grillować warzywa
- dania z grilla
Warsztat 2
Od zawsze fascynował mnie ogień, może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się w płomienie ogniska, kominka czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się zawodowo gotowaniem. Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się mocno w międzynarodowy ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni, która mnie ograniczała i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, gotuje dla ludzi na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Od zawsze fascynował mnie ogień,
może trochę bardziej niż Ciebie.
Kto nie lubi wpatrywać się
w płomienie ogniska, kominka
czy choćby płomień świeczki.
Od przeszło 12 lat zajmuję się
zawodowo gotowaniem.
Od zmywaka do szefa kuchni.
Pracowałem, jednocześnie angażując się
mocno w międzynarodowy
ruch Slow Food.
Otworzyłem oczy i umysł na to,
jak i skąd bierze się to, co jemy.
Zamknąłem wtedy za sobą drzwi kuchni,
która mnie ograniczała
i już więcej tam nie wróciłem.
Zostałem szefem samego siebie:)
Od 6 lat prowadzę warsztaty
i pokazy kulinarne, gotuję dla ludzi
na żywym ogniu.
Wystartowałem z własnym blogiem, tworzę przepisy kulinarne,
a za misję postawiłem sobie
nauczyć Cię dobrze grillować.
Piotr Andruszko
Poznaj Piotra
Oferta na ebook z bonusami
dostępna jest do 3 sierpnia
Do skorzystania z oferty pozostało jeszcze: